Robert Downey Jr är aktuell som mannen av stål

Robert Downey Jr i Kiss Kiss Bang Bang

Arkivera detta under rykten. En källa nämnde för Aint It Cool News att Robert Downey Jr är aktuell för rollen som Tony Stark i Jon Favreaus kommande film Iron Man. Tony Stark är även känd som Iron Man. I serieform brottades Stark/Iron Man med sin alkolism. Något som Favreau tidgare har sagt att han inte kommer att göra i filmen. Vilket i min synpunkt är väldigt synd. En superhjälte med en högst mänsklig last?

Skulle nu Downey Jr vara aktuell, på riktigt, så visar Bloggywood båda tummarna upp. Han har stor talang och en god portion charm. Notera att Downey Jr, precis som Iron Man, brottas med diverse beroende framkallande laster.

Update:
Ryktet visade sig stämma. Innan helgen konfirmerade regissören Jon Favreau på sin MySpace-sida att Robert Downey Jr. är Iron Man. Härligt härligt!

[tags]film, iron man, jon favreu, robert downey jr[/tags]

3 reaktion på “Robert Downey Jr är aktuell som mannen av stål

  1. Vore kul. Men vem ska han slåss med?

    Jag har för mig att Iron Man är den där lite halvtöntiga killen i robotdräkt som bara får vara med i bland? Ingen skulle väl göra en film om Ant-man eller Wasp, och de spelar i ungefär samma klass.

    Var det inte nån annan som tog över rollen som Iron Man efter Tony Stark?
    (shit vad mycket nördkunskaper man sitter på, trots att det är mer än 15 år sen jag läster serier så där aktivt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>