Bourne Badguy Bernal

Gael Garcia Bernal i The Science of Sleep

Den tredje delen i Bourne-serien börjar filmas denna vecka i Tanger i Marocko och den fantastiske Gael Garcia Bernal har blivit erbjuden rollen som elaking. Produktionen har redan startat och kontrakt med Bernal är ej färdigt. Det är alltså ganska bråttom om de inte vill skjuta upp produktionen. Bra förhandlingsläge för Bernal alltså.

I The Bourne Ultimatum börjar Jason Bourne (Matt Damon) att gräva i sitt förflutna. Vilket inte kan vara helt lätt då han minns väldigt lite av det. Hans grävande får dock konsekvenser då han får en mördare (Bernal) efter sig. Utöver en eventuell Bernal så får du möjligheten att se Joan Allen, Julia Stiles och David Straithairn. Regin står Paul Greengrass för.

[tags]film, jason bourne, paul greengrass, gael garcia bernal[/tags]

En reaktion på “Bourne Badguy Bernal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>