Trailertips: Norbit

Eddit som Norbit

En film som jag faktiskt inte hört något om alls tills jag nu såg trailern är Norbit. Nästa film från Eddie Murphy verkar, tro det eller ej, vara ganska rolig. Eddie har haft det tufft ett tag med flertalet riktigt dåliga rullar. Oftast har han varit som roligast när Murphy spelat flertalet roller som Familjen Klump i The Nutty Professor (även om det gick överstyr ibland) eller Akeem/Clarance/Randy/Saul i Coming to America (En prins i New York). Saul-rollen tar guldet bland dessa dock.

De senaste sex åren har dock inte varit nådiga mot Eddie. Av det han har gjort sedan 2000 (Dr Doolittle 2, Pluto Nash, I Spy, Daddy Day Care, The Haunted Mansion) så har enbart röstarbetet i Shrek och Shrek 2 varit bra och aningens småkul.

Nu kommer alltså Norbit. Varningstecken kanske uppstår för dem som tycker att Eddie ska hålla sig till en roll och inga fler. Här spelar Eddie flertalet roller, bland annat Norbit och Norbits ganska så tjocka fru.

Karaktären Norbit verkar vara väldigt lik Jeffernson Ramsey från Bowfinger. Något i mitt tycke enbart är positivt.

Se trailern till Norbit (Quicktime)

[tags]film, trailertips, norbit, eddie murphy[/tags]

2 reaktion på “Trailertips: Norbit

  1. Murphy har dock en bi-roll i musikalen Dreamgirls s..enare i höst. Men ja, den är ju inte någon Murphyfilm för det. Mer av en Beyonce Knowles-film..

  2. Pingback: Murphy återupplivar Axel Foley på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>