Uwe, klapp klapp klapp, Uwe, klapp klapp klapp

Christian Slater och Tara Reid i Alone in the Dark
Christian Slater och Tara Reid i Alone in the Dark

Ovan rubrik är menad att uppfattas som en liten hejarramsa. Kanske in ironisk sådan. Uwe Boll är känd för många genom sitt ganska så usla snittbetyg på sina filmer, då nästan alltid videospelsfilmatiseringar. Han är även känd på sistonde för sitt PR-trick som gick ut på att slå spinkiga kritiker sönder och samman i boxningsringen.

Bollen ska dock ha en klapp på ryggen för sin energi att göra många (dåliga) filmer. Killen har driv! För inte så länge sedan sade han att en uppföljare till den fantasiskt dåliga Bloodrayne, kallad Bloodrayne 2: Deliverance är under arbete. Kristanna Loken kommer, antagligen, komma tillbaka som Ms. Rayne. Nu är det även snack om att Christian Slater ska reprisera sin roll som Edward Carnby i Alone in the Dark 2. Två uppföljare på g alltså. Uppföljare på två riktigt usla filmer.

Men innan dess så kan vi vänta oss Postal, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, Seed och Far Cry.

[tags]film, uwe boll, entreprenörskap[/tags]

4 reaktion på “Uwe, klapp klapp klapp, Uwe, klapp klapp klapp

  1. Löken förstår jag, castingfolket lär inte direkt hänga på låset. Men Slater? Har det gått så långt? Hade han inte varit så kass hade man nästan tyckt synd om honom.

  2. Uwe har av många kallats vår tids Ed Wood, och det tycker jag är jävligt taskigt mot Wood, han älskade film och det sken igenom i hans filmer, även om do mvar dåliga så kändes det som dom bottnade i en kärlek och en vilja att göra film. Men Uwes filmer, jag får känslan av att han hatar film och anstränger sig för att göra det så dåligt som möjligt…

  3. Japp håller med dig Mattias. Helt orättvist mot Ed Wood att bli jämförd med sopan Boll. Det enda som driver Boll är väl pengarna? Känns ju inte som att han är ute efter att skapa nåt bra precis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>