Teaseraffisch till Knight Rider

Kitt

Det har varit en hel del snack kring den kommande filmen Knight Rider. För dig som inte vet så är det en filmatisering av kultserien från 80-talet med den bröstbehårade David Hasselhoff. För dig som inte hängt med i ”snacket” så har The Hoff bräkt en del i media om att han ska medverka i filmatiseringen av serien som gjorde honom världskänd. Sedan kunde vi höra nyheten att Orlando Bloom artigt tackade nej till Hoffens erbjudande om att spela hans son i filmen. Inte kort efter det så gick filmbolaget ut och sade att Hoff inte alls har något med filmen att göra och kommer inte att ha det i framtiden. Hasselhoff har varit tyst sedan dess.

Nu till de riktiga nyheterna. Filmbolaget kände väl att de var tvugna att ge oss något riktigt konkret kring filmen och har nu släppt en teaser-affisch på filmens huvudrollsinnehavare. Nej, inte Michel Knight, utan bilen Kitt. Det blir som tidigare rapporterats den svenska superbilen Koenigsegg CCX som Kitt.

Vi avvaktar tills filmen kommer, sedan kanske vi får ändra i vår lista över filmvärldens 20 coolaste bilar?

Läckurt! Kolla in affischen i stort format här!

Update: Efter att postern har circulerat 37 varv runt jorden snackas det en himlans massa om posterns äkthet. Ta den kanske med en nypa salt. Time will tell. Vi kan alltid hoppas på en svensk superbil på den stora duken.

Via The Movie Blog.

[tags]film, david hasselhoff, knight rider, affischer[/tags]

10 reaktion på “Teaseraffisch till Knight Rider

  1. Pingback: Knight Rider Teaser Poster | smidigt.se

  2. Nu till de riktiga nyheterna. Filmbolaget kände väl att de var tvugna att ge oss något riktigt konkret kring filmen och har nu släppt en teaser-affisch på filmens huvudrollsinnehavare. Nej, inte Michel Knight, utan bilen Kitt. Det blir som tidigare rapporterats den svenska superbilen Koenigsegg CCX som Kitt.

    — varför skriver du detta då det står på den amerikanska sidan med samma plansch att bilden skickades till killen som postade den & han inte visste om den var äkta eller inte.

    K

  3. Pingback: Bloggywood fyller 1 år! på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>