Korta nyheter webben runt

Det blir Peter Berg (Friday Night Lights) som regisserar Will Smith som superhjälte i Tonight, He Comes.
SuperHeroHype »

Oliver Stone verkar ha fastnat på sitt 9/11-tema. Stone är sagd att regissera Jawbreaker åt Paramount som handlar om USAs agerande kring invaderingen av Afghanistan och jakten på Usama Bin Laden.
MovieWeb »

Chris Nolans location scout Robin Higgs har synts till i Liverpool letande efter ställen att spela in The Dark Knight på. Det är en lokaltidning från Liverpool som rapporterar detta. Ropa inte hej ännu, Higgs har även synts till i Glasgow, Yorkshire och London.
SuperHeroHype »

ComingSoon har, vad de säger, två exklusiva bilder från Zack Snyders 300. Den ena bilden har jag redan sett från trailern, den andra är jag dock osäker på. Men hungrar du, precis som jag, efter allt från denna film så är det värt en titt.
ComingSoon »

Aningen gammal nyhet med kanske värt att nämna. Alla som är rollbesatta för filmatiseringen av tv-serien Dallas har fått kicken. Alla utom J.R. Ewing själv, John Travolta. Det betyder att du inte lär se Shirley MacLaine, Katie Cassidy och (tyvärr min favorit) Luke Wilson i den filmen. Beslutet togs efter att en fokusgrupp reagerat negativ kring alla utom Travolta. Eller hallå! Nyheten kanske ska vara att de har haft en fokusgrupp kring rollbesättningen! Löjligt…
Filmjunk »

Hugh Jackman har tagit sig lite tid och utalar sig kring Wolverine, spinoffen från X-Men, och meddelar att manus är klart. Självklart lägger han till att manuset även är helt fantastiskt.
Filmstalker »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>