Prequel till Se7en

Se7en

Bloody Disgusting har fått fingrarna på ett utkast till en prequel på Se7en. Detta har inget med de grafiska romanerna som vi skrev om i somras.

Utkastet som skickas ut till diverse manusförfattare har titeln Virtue. Läs mera hos Bloody Disgusting. Visar sig detta vara sant så finns det en väldigt peppad Herr Daniel att finna. David Finchers Se7en från 1995 har på elva år blivit en snut-jagar-seriemördar-klassiker. Vem ska regissera och vilka ska medverka tycker ni?

10 reaktion på “Prequel till Se7en

 1. Fincher, Pitt, Freeman och Spacey känns givna. Men eftersom det är en prequel, så väljer jag Joel Schumacher för regi, Edward Norton och Jodie Foster som huvudrollsinnehavare (alt. John Cusack och Ray Liotta).

 2. Det beror ju på vad den ska handla om, är det mördaren i följer?
  Jag är skeptisk, om man ska ”följa upp” en sån fantastisk film som Se7en blir det lätt en besvikelse.

 3. OM den ska göras, så SKA Fincher göra den. Dessutom ska han få fria tyglar.

  Vilka som ska vad med kan man ju bara besvara om man får reda på vad den handlar om. Ska det vara en historia om Mills innan han började med Somerset eller ska det vara tvärtom?
  Eller får vi se all prepping Joh Doe gjorde…?=)

 4. Nja, en prequel till de omutbara är jag inte alls lika sugen på. Förmodligen för att De Omutbara inte känns som en lika bra film.

  Fast å andra sidan, kostym-action-trhiller-drama i samma anda mde yngra skådisar vore fan inte helt fel…

 5. För att en sådan här film ska kännas intressant så borde den väl rimligen handla om John Does liv fram tills dess att Se7en utspelar sig; hur blev han så psykotisk som han uppenbarligen är i Se7en. Och då är det inte alls givet att någon av Pitt, Freeman eller Spacey är med. Med tanke på hur metodiskt Doe förstörde sina fingeravtryck så verkar det väl troligt att han också ändrat sitt utseende, alltså kan han spelas av någon annan – yngre – skådis. För min del då gärna Edward Norton. En sådan film skulle faktiskt kunna bli rätt cool.

 6. Jag må vara galen… Men jag tycker verkligen inte att den är så jättebra.
  Missförstå mig rätt, den är inte dålig, men i en fistfight mellan The Untouchables och Se7en så skulle jag utan att tveka lägga mina surt förvärvade slantar på Se7en.

  Sen är det fan orättvist att jämföra dem, de är ju inte rikigt i samma genre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>