Trailertips: Hostel 2, 28 Weeks later och Romanzo Criminale

romanso.jpg
Från trailern till Romanzo Criminale

Eli Roth, mannen bakom Cabin Fever och Hostel, visar här upp en teaser till Hostel Part II.

Jag gillade ju både Cabin Fever och Hostel även om ingen av dem riktigt levde upp till hypen som omgav dem. Teasern känns dock väldigt lovande, hoppas bara att Roth har tagit sitt förnuft till fånga och ger oss mer hack ‘n’ slash än tits ‘n’ ass den här gången.

För alla som gillade zombie-rullen 28 Days Later, eller i alla fall första halvan av den, så finns här en trailer med råmaterial från uppföljaren 28 Weeks Later. För regin står Juan Carlos Fresnadillo som gjort den uppmärksammade Intacto (med vår egen Max von Sydow!) från 2001.

Sist men förhoppningsvis inte minst en trailer till ett italienskt maffiadrama, Romanzo Criminale

Då min italienska i stort sett är obefintlig har jag inte kunnat utröna så mycket om den här rullen förutom handling och ett par citat från några engelska tidningar.

Vi får följa en kriminell ligas framsteg och bakslag, oskiljaktigt sammanflätat med moderna Italiens mörka historia, kidnappningar, terrorism och korruption på högsta regeringsnivå.

Med liknelser som ‘Like Goodfellas with the epic violence of The Godfather‘ så är jag peppad! Frågan är bara hur distributionen blir. Jag vet att den släpps i Storbrittanien rätt snart men när (eller snarare OM) den kommer hit är oklart.

12 reaktion på “Trailertips: Hostel 2, 28 Weeks later och Romanzo Criminale

 1. För er som lägger märket till författaren till detta inlägg så är det en sprillans kille som skriver. Jag vill passa på att hälsa Lillebror välkommen som skribent här på Bloggywood!

 2. Kul att du skrivit, Lillebror! :)

  Råmaterials-trailern från ”28 weeks later” var riktigt stämningsfull och motiverar mig att hyra ”28 days later” till slut.

 3. Wohoo. 28 Days later gillade jag ju faktiskt skarpt, och uppföljaren skulle kunna bli rätt hygglig. Att Robert Carlyle är med verkar ju lovande åtminstone

 4. Maddin:
  Hostel levde verkligen inte upp till förväntningarna, men det lilla gore som fanns med var fan bra. Men den kunde som sagt gjorts ett par snäpp bättre. Får väl hoppas att 2:an rättfärdigar det hela.

 5. Cabin Fever utsågs av mig och mina vänner till den sämsta skräckfilmen ever. En mer förvirrad och handlingsförlamad skräckis fick man leta efter, och resultatet blev inte ens komiskt dåligt utan bara dåligt punkt slut.

 6. Jag vet inte om man ska se det som en skräckis.
  Jag har sett den flertalet gånger och har slitits mellan att ge den en 2:a, 3:a eller 4:a, sista gången jag såg den så bestämde jag mig helt klart för en 3:a.
  Den har en skön mystik över sig, men den är ju som sagt inte riktigt vad den utger sig för att vara. Det finns massor med saker i den som kunde ha förbättrats men ska ju också ha i åtanke att det var Roth’s första film. Han måste ju få lite träning. =)

  Och efter jag fick reda på att han varit David Lynch’s assistent så var det mycket som klarnade.
  Men att utse den till sämsta skräckfilmen nånsin är att gå lite för långt, då kan jag nog komma på ett 30-tal som är bra mycket sämre.
  Typ House Of The Dead, Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren, Mördande legender 2, Children of the Corn 5, Dominion: Prequel to the Exorcist (trots en väldigt lovande inledning), Psycho 4, Sleepstalker, Tandläkaren, Breakfast at the Manchester Morgue, för att nämna några. =)

  Gillade du inte ens den sista scenen, med vattenflaskorna?

 7. Jag såg faktiskt Hostel först för några dagar sedan.
  ?lskade kontrasten med att om sex som njutning går att köpa så varför skulle inte allt gå att köpa. Samt att Eli försökte ta tid på sig att bygga upp karaktärer man faktiskt brydde sig om. Försökte i alla fall ;)

  Ser fram emot Hostel 2!

  Och ja, välkommen Lillebror!

  André Hedetoft
  Geek Movie Director
  Bli medlem i min Fan Club så att jag får göra min nästa film på http://www.andrehedetoft.com

 8. Romanzo Criminale går på filmfestivalen för den som är 08-a eller på besök i stan. Titeln där är Crime Novel.

 9. Måste för övrigt påpeka att jag kommit fram till att Cabin Fever befinner sig i en väldigt liten genre, ‘stoner horror’, skulle jag vilja kalla det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>