Rykten kring Schwarzenegger i Camerons Battle Angel

Arnold i T2

James Cameron har inte synts till på ett tag. Han har ägnat sig åt sin hobby, dykning, och gjort ett antal dokumentärer kring slagskeppet Bismarck, djuhavsfiskar och undervattensvulkaner. Han sista riktiga spelfilm var Titanic som kom 1997.

Nu har han två filmer på gång, och nej det är inte Aquaman, och det ryktas om att Ahhnold är aktuell för en av rollerna som cyborg i den kommande Battle Angel. Ryktet nämner att Cameron valt att skjuta upp inspelningen av Battle Angel för att The Governator blev återvald. Cameron kommer att göra Avatar härnäst.

Battle Angel är baserat på en manga av Yukito Kishiro och historien om Alita får sin början när Daisuke hittar en trasig tjejrobot på skroten. Han tar hem och lagar henne. Då hon har förlorat minnet fullständigt döper han henne till Alita. Daisuke och Alita söker efter ledtrådar om Alitas förflutna och upptäcker att hon verkar vara en före detta stridsrobot.

Att James Cameron skulle skjuta upp en hel film för att Schwarzenegger ska ha roll låter lite osannolikt. Ta ryktet med en nypa salt, det har uppkommit från TheArnoldFans.com vilket antagligen enbart är önsketänkande från deras sida. Personligen kan jag inte bry mig så mycket om en framtida Arnold-comeback. Han har gjort sina filmer och gått vidare.

Dock så har Cameron två stora projekt på gång med Avatar och Battle Angel vilket låter väldigt intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>