Monsterchock: Gigantisk muterad aborr-ål attackerar Seoul

The Host

En av årets största sydkoreanska filmsuccéer, The Host, har fått amerikansk distribution och nu kan du även titta på en del klipp från filmen hos Bloody Disgusting. Har du möjlighet så kan du även se The Host på Sthlms Filmfestival som pågår just nu. Det finns fortfarande biljetter kvar till visningarna på lördag den 18:e och fredagen den 24:e november.

Vad är The Host då? Jo det är en thriller, kryddad med lite familjekomedi, släng in en del politisk satir och toppa det med ett skräckinjagande muterat flodmonster. Låter lovande och klippen visar på schyssta effekter. Kan vara väldigt underhållande!

Se resten av klippen hos Bloody Disgusting.

Via Cinematical

3 reaktion på “Monsterchock: Gigantisk muterad aborr-ål attackerar Seoul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>