Inga fler X-Men?

41124_bm.jpg

Vid en promotion för 3 Needles, en indiefilm om AIDS, så snackade Comingsoon.net med Shawn Ashmore om möjligheterna till en ny film om X-Men.

”I know they are doing a Wolverine prequel and I’ve heard a rumor about a Magneto film… those are all in the past like prequels and origin stories, so I don’t know. There are rumors about an ‘X-Men 4,’ but as far as I’ve been told ‘X3‘ was going to be the last big ensemble ‘X-Men’ movie. I would love if they made another one, but I’m not sure that they will,” he told us.

Ashmore bekräftade att han har kontrakt på en film till om studion vill göra en och möjligtvis ännu en till. Det här hade han att säga om ryktena gällande en story som skulle koncentrera sig på Professor Xavier’s mutantskola:

”I’ve heard rumors on the internet about a young mutants spin-off or something like that, but that’s like so created on some chat board. It could be real. It could have been leaked from somewhere, but officially from the people who are actually making the movies, I haven’t heard anything like that.”

Så även om den unge skådespelaren inte är riktigt säker på sin framtid som superhjälte så kommer vi i alla fall kunna se honom som porrstjärna i 3 Needles om eller när den nu kommer hit.

Via Comingsoon.net

5 reaktion på “Inga fler X-Men?

 1. Tycker det räcker bra med de filmer som finns. Trean tycker jag var den svagaste av filmerna (även om den överträffade min egen förväntan) och även om det finns hur mycket material som helst som man kan basera en ny film på tycker jag man bör passa sig för det. Det är alldeles för lätt hänt att man börjar urvattna konceptet bara för att det finns folk som ändå vill se sånt här, och göra det i rent krass kommersialism.

  Bättre att låta det vara och låta folk minnas två riktigt bra filmer och en 80%-ig film om allas våra favoritmutanter.

 2. Med tanke på hur struligt det blev med X3 produktionen i och med att Bryan Singer lämnade osv så tycker jag inte den är ett bra exempel.

  Men att X3 skulle vara den sista x-men filmen sade ju alla skådespelare på alla talkshows och det var det snacket som gick.

  Känns lite överflödig nyhet?

  Men jag säger dit med en vettig regissör (Joss Whedon, snälla) och lite bättre folk så kan det hämta upp sig till samma standard som dom första 2…

 3. Pingback: Singer om Superman, X-Men och Wolverine på Bloggywood - En blogg om film.

 4. Man kan alltid hoppas att det blir fler X-men filmer. Jag tycker faktiskt att de bara snuddat vid potentialen i samtliga filmer om X-men. Visst var de första två oändligt bra. Och den tredje var som sagt bara 80%ig. Men med så många karaktärer som ännu finns att använda sig av så tror jag att det skulle kunna bli en växande film. Tänk er en film som börjar med en insomning på Wanda Maximof(Scarlet Witch) Som viskar ”No more Mutants” Underbar början på tionde X-men filmen =) För er som inte vet varför hon skulle säga så. Läs (House of M)agnus,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>