Chenoweth som Parton, Lindsay Lohan som Stevie Nicks?

Lindsay Lohan i Just My Luck
Lindsay Lohan i Just My Luck

Lindsay Lohan är, enligt en källa till Stuff, intresserad av att göra en biopic på en musiker. Hon suktar lite efter en Oscar och ska man se på filmer som Ray och Walk The Line så är det biopics som gäller. Musikern som Lohan har satt sikte på är Fleetwood Macs Stevie Nicks.

Life and Style Weekly magazine: ”Lindsay says that movies like Ray and Walk the Line are good examples of the kinds of projects she’d like to do.”

Enligt Stuff så håller Lohan på att förhandla om rättigheterna. Hon är även intresserad av att producera filmen själv. Lägg med största sannolik till att hon även kommer att sjunga.

Kristin ChenowethEn annan skådis som är intresserad av att göra biopics är Kristin Chenoweth, känd från bland annat The West Wing och den extremt dåliga Robin Williams-”komedin” RV. Hon är sugen på att få tolka Dolly Parton. Kristin verkar vara charmig och jag gillade verkligen hennes karaktär i The West Wing. Där sjunger hon även lite i ett avsnitt. Jag har dock inte det örat, så jag kan inte säga om hon kommer göra bra ifrån sig om hon ska sjunga i filmen.

Kristin till Starpulse: ”I’m lacking in a few areas, bust-wise, but she has said publicly that if that were to ever come to pass she sees me doing it. She’s told me that as well to my face. She walked up to me and she said, ‘I’ve been hearing about you now Kristy. I just can’t see anybody else playing me but you.'”

Apropå Chenoweth. Dagens lika som bär är Kristin och Glamourprinsessan Karolina. Själv är jag mest peppad kring Parton-projektet, hängde på låsen och fixade två biljetter till hennes konsert i Globen i mars 2007. Ska även påpekas att jag är stort Fleetwood-fan, kanske dock inte riktigt lika stort Lohan-fan. Därav min icke-pepp inför det ”ryktet”.

En reaktion på “Chenoweth som Parton, Lindsay Lohan som Stevie Nicks?

  1. Ja är ett stort Fleetwood Mac fan också, men inte Lindsay Lohan…ingen slår Stevie Nicks!!!!!
    F.M och Nicks fan Hanna, 14 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>