Bloggywoods läsarfråga #1

En god vän till mig, Mårten, skickade mig en fråga via Google Talk och letar en filmtitel. Vi diskuterade fram och tillbaka om vilken film det är: Stargate, Back to the Future 2, Donnie Darko. Men vi är ännu inte hundra på vilken film det är som vi söker.

Kanske någon kär läsare kan briljera med sina kunskaper?

Mårten: Yo, vi satt här och pratade om Dune och uttrycket ”fold space”. Jag är helt säker på att det i någon annan film förekommer en liknande sak och att någon karaktär i filmen illustrear det genom att rita två punkter på ett papper, viker ihop det så att punkterna träffar varandra och sedan sticker en penna igenom. För att på sätt visa att ”fold space” konceptet gör att avståndet mellan A och B blir 0. Any idea? :)

12 reaktion på “Bloggywoods läsarfråga #1

  1. Fredrik: No harm done! Det brukar fixa sig ganska snabbt, antingen genom mig eller att det kommer in en massa kommentarer som lägger sig före. Så det är lugnt. :)

  2. Vill minnas att de gör nåt liknande även i Donnie Darko som ni nämnde..fast det kanske bara är vad jag vill minnas för att få ett ord med i laget ;) Event Horizon har jag länge funderat på ifall den är nåt att se, och nu fick jag lite mer som tyder på att den är det. Man kanske ska satsa på den fläskiga nya utgåvan som finns nu, eller är den inte värd det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>