Stålmannens producent stämd för sexuella trakasserier

Kevin Smith pratar om Jon Peters
Kevin Smith berättar en rolig historia längre ned i inlägget.

Den här ‘nyheten’ har visserligen två dagar på nacken och är vanligtvis inget jag skulle rapportera om, men den ger mig ett tillfälle att propagera lite.

Yahoo Movie News rapporterar att en före detta assistent till Jon Peters stämmer honom för sexuella trakasserier under inspelningen av Superman Returns. Hon anklagar honom för ganska sliskiga saker, såsom att blotta sig för henne när hennes 3-åriga dotter var i rummet, han ska ha lagt sig oinbjuden i hennes säng, tafsat och fällt stötande kommentarer, bland annat.

Jag kunde egentligen inte bry mig mindre om en sån här sak (förutom för den stackars assistenten då) men Jon Peters verkar vara en genomgående skum filur. Och det här ger mig ett tillfälle att be de som inte redan sett An Evening With Kevin Smith kolla in det nedan klippet där Smith berättar om sin lilla ‘run-in’ med Peters under hans manusarbete med en Superman-film som inte blev av. När ni sett det så förstår ni vilket under det är att Superman Returns blev av över huvud taget. Det är ett långt klipp, nästan 20 minuter, men det är väl värt väntan.

Läs mer om slusk-Peters på Yahoo Movie News och Cinematical

15 reaktion på “Stålmannens producent stämd för sexuella trakasserier

 1. Kevin Smith är riktigt, riktigt rolig. Få människor jag sett kan berätta en historia som han kan. Han är nog roligare än alla stand-up komiker jag sett tillsammans.

 2. Joo, jag har ju det. Det är bara det att jag kanske inte tycker att de är så roliga.
  Bill Hicks finns det dock ingen som kommer i närheten av, men han var ju mer profet än komiker. Nu när vi ändå är inne på ämnet så vill jag slå ett slag för en kvinnlig komiker som är rätt tolig, Natasha Leggero.

 3. Carlin är skön, tidiga Eddie Murphy är bra (Delirious släpps för övrigt ?NTLIGEN på dvd), Chris Rock har sina stunder, Hedberg har jag nog inte sett.

 4. Oj oj. Och Sarah Silverman glömde jag. Bill Hicks är även han suverän.

  LB: Ladda genast ned några Mitch Hedberg-mp3:or. Han har släppt ett par (2 eller 3) album. Annars så gör en snabb sökning på You Tube vetja. Helt fantastisk kille som dog alldeles alldeles för ung…

 5. Sarah Silverman – Jesus is magic är fantastisk annars är nog min favoritdvd när det gäller komik Eddie Murphy – Raw kanske det absolut bästa någonsin.

 6. Ska kolla in både Silverman och Hedberg.

  Måste kanske korrigera mitt uttalande lite, Smith är ju mest en fantastisk talare, som verkar kunna få den mest banala historia att vara underhållande. Dessutom lyckas han sticka in obsceniteter så att de (oftast) inte känns opassande och har ett inlevelsefullt kroppspråk (trots sin kroppshydda!). Blah blah blah. Anyway, jag kan knappt bärga mig tills han blir gammal, grå och riktigt rund och när nån tv-bolagspamp insett storheten i hans mun och har honom som historieberättare i nåt sjaskigt julprogram.

 7. Angående Kevin Smith någon som sett An Evening with Kevin Smith: Evening Harder?

  Lite sugen på det där packet som finns med både Clerks 2 och den i samma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>