Bruce Campbell är Bruce Campbell

bruceisbruce.jpg
Håller Bruce i en pistol från S-Mart?

AICN har lagt vantarna på en bild (ovan) från Bruce Campbells senaste film, My Name is Bruce, som han inte bara har huvudrollen i, han regisserar och producerar den också. Filmen går ut på att mannen med Hollywoods snyggaste käklinje (som spelar sig själv) blir misstagen för den karaktär som gjorde honom känd, den motorsågsviftande Ash från Evil Dead-trilogin, och blir inkallad för att slåss mot ett monster i sin hemstat Oregon.

Låter det spännande? Det tycker i alla fall jag, även om jag vill höja ett varningens finger för filmer regisserade av Campbell själv. Han må vara en popkulturell institution i sig, men nån pangregissör är han dock inte. Ta bara en titt på Man With the Screaming Brain där han spelar en kapitalist som omkommer i en olycka och blir återupplivad av en galen vetenskapsman (är ni kvar?) och får den del av hjärnan som inte klarade sig ersatt med en från en kommunistisk taxichaffis!

8 reaktion på “Bruce Campbell är Bruce Campbell

 1. Ja Man With the Screaming Brain var väl ingen jättehöjdare, trots några små roliga stunder om jag minns rätt…men vill ju gärna tro på att Bruce kan göra nåt bra på egen hand också. särskilt om han ska spela sig själv så kan det ju inte gå helt fel, hehe. Annars får man väl se fram emot Bubba Nosferatu och hoppas på det bästa där

 2. My name is Bruce blir nog en höjdare och en filmtitel som The Man With The Screaming Brain kan väl inte vara dålig? Den ligger ju på plus redan där… :)

  Hans biografi, If Chins Could Kill är en fantastisk bok att läsa. Rekommenderas för alla Campbell-fans.

 3. Alltså, Man With the Screaming Brain är skitbra om man ?LSKAR Bruce, smårolig om man gillar Bruce och vet man inte vem Bruce är, då ska man nog hålla sig borta, om man inte har en speciell ådra för medvetet b:iga filmer. =)

  If Chins Could Kill äger, har dock inte läst hela, vilket påminner mig om att jag måste göra det.

  Vi får ju hur som helst hoppas att den här är bättre och oavsett kvalitén på filmen så kommer jag att se den, det är ju Bruce!

 4. Självfallet kommer den ses det är ju Bruce som föregående talare så friskt sa det :) Särskilt när ”Hollywoods snyggaste käklinje (som spelar sig själv)” är med.

  Självbiografin har man ju varit lite sugen på, men den måste nog ta och införskaffas inom kort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>