Teaser till The Hills Have Eyes 2 och Shrek The Third

hills_wallpaper6_800x600.jpg

Jag verkar vara en av de få som tyckte att The Hills Have Eyes-remaken faktiskt var riktigt bra. Alexandre Aja levererade en ruggig actionstänkarskräckis som var över förväntan, däremot vet jag inte riktigt än vad jag tror om uppföljaren. Och det är just därför jag tycker att DU ska kolla in teasertrailern till The Hills Have Eyes 2 och berätta vad du tror. Den avslöjar ju inget direkt från filmen (annars är det väl ingen poäng med en teaser?), men den är snyggt gjord.

Teaser

Dreamworks snälla Fat Bastard-inspirerade monster är tillbaka för en tredje gång i Shrek The Third. Verkar inte alls lika rolig som den första och nästan lika smårolig som den andra. Kolla in trailern här.

6 reaktion på “Teaser till The Hills Have Eyes 2 och Shrek The Third

  1. THHE2-trailern var ju faktiskt riktigt snygg som sagt. Väl avvägd kan man säga :) Vad den säger om filmen och dess kvalitet vill jag dock inte uttala mig om. Nu har jag iofs inte sett den första heller…eller jo den första har jag ju sett, men inte den nya första

  2. Jag vet, det är helt stört. Man hittar ju minst 10 filmer varje dag som man måste se, bortsett från kommande filmer.

  3. Absolut. tillsammans med gamla klassiker man ännu inte hunnit med och andra klassiker man har sett men gärna vill se om och om igen. Men men, it’s a dirty job, but someone’s gotta do it

  4. Pingback: Trailertips: The Hills Have Eyes 2 på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>