Måndag morgon, nyhetstorka: Michel Gondry löser Rubiks kub med fötterna

Veckans hollywood-nyheter börjar inte ramla in förrän om några timmar. Inte ens några torra svenska pressmeddelanden finns att tillgå. Så varför då inte ta lite tid till annat. Som till exempel fredagkvällens upptäckt att den fantasifulle regissören Michel Gondry är tillbaka med ett nytt projekt.

Som du kan se ovan rör det sig om ett youtube-klipp där Gondry själv löser Rubiks kub. Och eftersom det är just Gondry gör han det med fötterna. Dessutom med 20 steg eller mindre (jag har själv inte ens tänkt på att räkna dem, men en annan, mer observant internet-nörd hävdar att så är fallet.)

Så vad tror ni? Fejk eller ännu ett bevis på mannens kreativa geni?

Via Defamer.

3 reaktion på “Måndag morgon, nyhetstorka: Michel Gondry löser Rubiks kub med fötterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>