Ripleys Believe It or Not får nytt manus

ripleys-believeit.jpg

Tim Burtons Ripley’s Believe It or Not med Jim Carrey är tillbaka på spåret. Variety berättar att Paramount väckt liv i projektet och siktar på att börja filma vintern 2008. Komikern och mångsysslaren Steve Oedekerk ska skriva om manuset efter några nya ideer kläckta av Carrey.

Oedekerk har samarbetat med Jim Carrey tidigare. Som någon slags konsult för Ace Ventura: Pet Detective, som regissör för Ace Ventura 2: When Nature Calls och som manusförfattare till Bruce Almighty. Utöver de filmer Oedekerk regisserat själv (Thumb-serien, Kung Pow, Nothing To Lose) har han nästan uteslutande skrivit manus för Tom Shadyac, också han någon som ofta samarbetar med Carrey. Så det nya manuset kommer antagligen bli väldigt mycket i en Jim Carrey-stil, på gott och ont.

Via Variety. Oedekerks nästa film Bondgården får svensk premiär 12 januari.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>