Trailer-julbord: Oceans 13, Grindhouse, Shooter

oceans11.jpg

OCEAN’S 13
Storyn kretsar kring att Danny Ocean (George Clooney) och gänget ska hämnas på casino-ägaren Willie Banks (Al Pacino). Denna gång är förre antagonisten Terry Benedict (Andy Garcia) med i upplägget. Mer är inte känt, men inriktningen sägs vara mer komedi och en mindre komplicerad handling än i Oceans 12. Svensk premiär 24 juni 2007.

Se trailern här! HD-variant här!

grind2.jpg

GRINDHOUSE
Grindhouse handlar om att Robert Rodriquez och Quentin Tarantino vill visa två b-filmer efter varandra, tydligen som i gamla tiders två-för-en-visningar (nä, de hade inte några sådana på min SF heller). Tarantinos slasherfilm heter Death Proof och Robert Rodriquez zombievariant heter Planet Terror. Vi har tidigare postat en tidig trailer, men här är nu en officiell variant i snygg Quicktime. Svensk premiär 13 april.

Se trailern här!

shooter1.jpg

SHOOTER
Från regissören av Training Day kommer en thriller om prickskytten Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) som lockas tillbaka till CIA för att hindra en attack på presidenten. Men han blir själv anklagad för att ligga bakom och hamnar på flykt. Filmen bygger på böckerna av Stephen Hunter. Svensk premiär 23 mars.

Se trailern här!

3 reaktion på “Trailer-julbord: Oceans 13, Grindhouse, Shooter

 1. Weee!
  ?ntligen en trailer till Grindhouse – nu slipper jag se sönder klippet från Comic Con (även om det är duktigt coolt och om ni inte har sett det så sök runt lite på internet).

  Tarantino och Rodriguez tillsammans…
  Jag har svårt att se hur det kan bli annat än en riktigt underbart cool film
  – eller är det två ;)

  André Hedetoft
  Geek Movie Director
  Gå med i min Fan Club så att jag får göra min nästa film på http://www.andrehedetoft.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>