Annual academy awards 2007

oscar3.jpg

Det kanske finns några där ute i cyberrymden som inte sett den officiella planschen till firmafest 2007 (den vänstra på bilden). Den är prydd med kända citat från filmhistorien, och med svart bakgrund och guldtryck känns den riktigt exklusiv (även om 2006 års var snyggare- den högra på bilden). För $25+ porto kan du få ett eget exemplar att pryda väggen med, men skynda dig för efter 12 Mars säljs de inte längre…

Oscargalan 2007 går av stapeln 25 Februari och frågan vi ställer oss nu är: Kommer SVT fortsätta lägga pengarna på fotboll (inget ont om fotboll…) eller får vi återigen hylla kanal 5 som så hjältemodigt köpte in galan i sista minuten för att sveriges cineaster skulle kunna se den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>