Filmtips i etern idag!

thelifeanddeath.jpg

På grund av tidsbrist blir det ingen stor guide till nyårs-tv =(…dock så skulle jag vilja tipsa om lite filmer som går under dagen. Det är mer än bara året med kungafamiljen på menyn idag. Filmen ni absolut inte får missa är den om Peter Sellers. Denna gigant bland giganter. På filmduken var han ett geni när det gällde komedi men i privatlivet en egoist som säkerligen inte var lätt att leva med. I rollen som vår egen Britt Ekland (gift med Sellers 1964-1968) ser vi Charlize Theron. Det bästa av allt är att vi får se filmen utan avbrott :D. I morgon visar SVT2 Dr Strangelove- en av Peter Sellers största filmer. En originell krigsparodi…Men tillbaks till dagens utbud: Missa inte heller Tim Burtons myspysfilm Big Fish och oscarbelönade The Constant gardener. Om ni är lagda åt Kvarteret Skatan så missa inte deras nyårsfirande.

The life and death of Peter Sellers 21.15 SVT2
Big Fish 16.10 TV3
The Constant gardener 16.30 Canal+ film1
Star Trek 18.30 TV3
Life and death of Peter Sellers 21.15 SVT2
Kvarteret Skatan. Nyårsfirandet. 21.00 SVT1

8 reaktion på “Filmtips i etern idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>