One way, or another. Dunst som Debbie Harry?

Blondie

God måndag på er! Under hösten så bubblade det lite rykten om att Kirsten Dunst skulle medverka i en biopic på Debbie Harry. Nu har rykterna återuppstått efter ett uttalande av Fröken Dunst till Stuff.co.nz.

”It’s about somebody who everybody knows, but I can’t say who it is,” Dunst teases, before admitting her character is a ”well-known singer”, giving credence to reports that she is to play a very abstract take on Deborah Harry of the band Blondie.

Vem som skulle regissera är ingen annan än Michel Gondry som Kirsten jobbat med tidigare i Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Intressant i mitt tycke då bandet Blondie figurerade under en intressant tid och plats musikaliskt sett, New York slutet på 70-talet. Jag hoppas på att filmen centreras kring slutet av 70-talet då Blondie var som bäst och de spelade ofta på den legendariska klubben CBGB. Kan vi då även hoppas på att få se The Ramones och Talking Heads i filmen?

Filmstalker skriver om detta, likaså Cinematical.

3 reaktion på “One way, or another. Dunst som Debbie Harry?

  1. Vill se en film om The Ramones själva eller varför inte husguden Joe Strummer det hade varit så bra att jag hade börjat kunna gråta på stört.

  2. Jag håller med dig, Jurra. Vad sägs om Johnny Lee Miller (Trainspotting) som Johnny Ramone och Flea (Red Hot Chili Peppers) som DeeDee Ramone. Men vem ska spela Joey Ramone???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>