Husguden Bruce Campbell i reklamfilm

Bruce i My Name is Bruce

Visst är det lite av en nördklyscha att ha Bruce Campbell som husgud, men han är det hos mig ändå. Mycket tack vare ett vhs-band med Evil Dead, hans biografi ”If chins could kill: confessions of a B movie actor” och Brisco County Jr (och allting annat han gjort). I nedan YouTube-klipp ser du honom i en reklamfilm för den klassiska parfymen Old Spice.

Av någon anledning så fantiserar jag lite om att reklamfilmen är inspelad hemma hos Bruce, att det är sådär han går klädd och att han har världens längsta tavla med världens längsta marina motiv. Ja, jag har nog bestämt mig för att det är så där han bor. Bruce kan du snart se i filmen My Name is Bruce som han både regisserar och medverkar i. Releasedatum är satt till någongång i februari detta år.

Via The Movie Blog

2 reaktion på “Husguden Bruce Campbell i reklamfilm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>