Trailertips: The Hills Have Eyes 2

The Hills Have Eyes 2

Två trailertips efter varandra, och som dessutom postats tidigare i ett och samma inlägg? Jag missade att Lillebror postade ett inlägg under min semester om både Shrek the Third och The Hills Have Eyes 2, men nu har de kommit i lite finare kvalitet.

Teasern till The Hills Have Eyes 2 är smått fantastisk i sin enkelhet och får nästan mig att vilja se filmen, och jag kollar aldrig på denna genré (för lättskrämd/mörkrädd/svårt att sova/ser saker i lägenheten m.m.).

Ta en titt och delge oss din synpunkt!

16 reaktion på “Trailertips: The Hills Have Eyes 2

 1. ?r det här ännu en jävla remake till uppföljaren? Fan, va mycket remakes det är nu för tiden! Carpenter har rätt, Hollywood har slut på idéer. Och det suger!:-(

 2. Fast jag måste säga att remaken var bra. Lätt 2006 års bästa actionskräckis.
  Och det finns flera remakes som blivit bättre än originalen.

 3. Ocean’s Eleven, ?ventyraren Thomas Crown, The Man Who Knew Too Much, Flugan, För En Handfull Dollar, Gone In 6 Secoonds, Insomnia, War Of The Worlds. Det är några jag kommer på nu, om jag får sitta och tänka lite så hittar jag fler.

 4. Ja nu kom jag på det. ”För en handfull dollar” är en remake på den där japanska filmen. Kan inte komma på titeln just nu. Den är en blandning av en remake och en utländsk version.

 5. Filmnörden: För en handfull dollar är ‘remake’ på Yojimbo av Akira Kurosawa, som i sin tur är baserad på boken Red Harvest av Dashiell Hammett (ej läst).
  Sen gjorde ju också Walter Hill Last Man Standing med Bruce Willis, baserad på samma förlaga.

  Och vad är en utländsk version om inte en remake? Måste filmerna vara på samma språk för att räknas som remake? =)

 6. Vem har sagt något om språk? Det är självaste miljön som spelar en typ av roll, eller? Visst kan man ändra lite i orginall historien, men handlingen måste va den samma.

  Jag menar visst kan man flytta miljön i handlingen, men många ser den ändå som en utländsk version. Det är som att säga att det finns en ”amerikansk” och en ”japansk” version av ”The Ring”.

 7. Men handlingen är ju densamma. Det är ju i stort sett bara platsen som de bytt ut, Alaska istället för Norge, om jag minns rätt.

  Och amerikanske The Ring ?R ju en remake av den japanska. DEt är svårt för amerikaner att läsa vettu…

 8. Om jag har förstått det hela rätt så är Yojimbo baserad på boken, medan Dollar är baserad på Yojimbo. Standning ska dock vara baserad på boken. Vilket egentligen är samma sak. *snurr*

 9. Jo, det är rätt, Alaska istället för Norge. Det där med amerikanerna är defenitivt sant. Tja, det beror på hur man ser det hela, med det finns nog en poäng där.

 10. alltså hoppas denna film kommer till Biograferna… för de visas bara drama/action/komedi typ här i sverige..de suger… de finns sällan skräck… dom visade Ej dom nya skräckisarna på bio: The Hitcher (remake), Texas chainsaw massacre: the beginning, The Messengers, Primeval, Black Christmas (Remake)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>