Del Toro reser till Budapest

Hellboy 2: The Golden Army är på god väg. Den mexikanska regissören Guillermo Del Toro och hans fotograf Guillermo Navarro reser denna månad till Budapest för att påbörja produktionen av uppföljaren till 2004 års Hellboy. En uppföljare som av mig är länge efterlängtad. Projektet har länge varit osäkert, och Del Toro har stått på sig eftersom första filmen inte hade en särskilt stor framgång på biograferna (Spelade in 99 miljoner dollar välrden över, kostade 66 miljoner). Jag har ännu inte vågat hurra, men nu är det dags att tacka Hellboy-guden.

Doug Jones som spelade Abe Sapien i första är tillbaka för en repris, likaså Ron Pearlman och Selma Blair, och MonsterandCrititcs.com pratade med honom:

”You can expect more from Abe Sapien, you can expect a larger role from the first one, you can expect him to maybe wield a weapon, you can expect him to show you a style of fighting in hands on with bad guys that you’ve never seen or heard of before.”

2 reaktion på “Del Toro reser till Budapest

  1. Jag gillade verkligen Hellboy och jag ser fram emot tvåan. Skall bli spännande att se Del Toro då han har fått mycket beröm för Pans Labyrint vad han gör med den här filmen nu,

  2. Hellboy är en klar favorit. En sån där film som inte når upp till högsta betyget men ändå är så jäkla bra. Serien är också helt fantastisk. Gillar man filmen så måste jag helt klart rekommendera Hellboy Animated: Sword of Storms.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>