Frank Miller pratar 300 med JoBlo

300

Det går tätt mellan 300-inläggen här på Bloggywood. Men jag kan inte hålla mig. Frank Miller pratar med JoBlo om sitt besök under inspelningen av 300 och lite om framtida regijobb. Jag är lite orolig, Frank skriver på manuset till Sin City 2 och uttalar sig om att 300 är den sista filmen från hans material som INTE regisseras av honom. Han ska alltså sätta tänderna i sitt eget material med sig själv bakom kameran hädanefter.

Missförstå mig rätt, Frank kanske är ett geni bakom kameran. Men eftersom han delade det jobbet med Robert Rodriguez i Sin City undrar man lite kring hur mycket han bidrog med. Kanske var det mycket Frank i Sin City, eller var det Rodriguez (som har mycket mer erfarenhet av regi) som drog det stora lasset? Vad tror du om Franks regitalanger?

ps. (och ganska offtopic) Frank är ett coolt namn. Det första som poppar upp i mitt huvud när jag hör ”Frank” är Killinggängets: ”No offense Frank, men du ser ju ut som ett jävla elefantollon”. Fniss.

6 reaktion på “Frank Miller pratar 300 med JoBlo

 1. Har nu ”äntligen” läst serien 300 och jag är väl inte lika positiv till serien som så många andra verkar vara, jag tror dock att filmen kan bli fantastisk vacker och spännande.

  När det gäller Frank tänker jag alltid direkt på Frank Andersson.

 2. Jag tror att Frank Miller blir en bra regissör. Han förstår ju deffinitivt vad som motiverar hans karaktärer och har stenkoll på hur han vill att karaktärerna ska agera. Sen finns det ju andra aspekter av regissörens arbete, men de kan han nog lära sig.

  På extramaterialet till Sin City Recut and Extended ser man lite av Frank Miller när han regisserar och jag tycker det ser ut som att han har rätt bra koll.

  Därmed inget ont sagt om Robert Rodriguez, han är en av mina favoritregissörer (till stor del på grund av hans entusiasm och hans bok ”Rebel Without a Crew”).

 3. Vill gärna se ”300”, men längtar tills ”Sin City 2″ kommer. Dumpa Angelina Jolie och sätt igång att filma 2:an!!!

  Frank… Frank Drebin ( Leslie Nielsens roll i ”Den nakna pistolen – filmerna)

 4. Sen undrar man ju om han menar att han ska regissera Sin City 2 och 3 på egen hand om 300 är den sista som han inte regisserar. Miller och Rodriguez verkar ju ha en väldigt bra relation så förhoppningsvis regisserar båda de två kommande Sin city filmerna med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>