Trailertips: I’m A Cyborg, But That’s OK

iamcyborgposter_011.jpg

Jag har hittat två olika trailers till Chan-Wook Parks (eller är det Park Chan-wook? Jag blir aldrig klok på det där.) I’m A Cyborg, But That’s OK. De har visserligen nån månad eller två på nacken men jag kan tänka mig att spridningen på dem inte varit den bästa. Avsaknaden av textning gör ju att man inte förstår så mycket, men lite går ändå att läsa in på musik, scenografi och dylikt.

Trailer 1 och Trailer 2 (streaming)

Samtidigt som jag ser fram emot den här filmen nåt fruktansvärt så är jag rädd att besvikelsefaktorn är rätt hög. Och hur skulle den kunna vara annat? Hur följer man upp Hämnar-trilogin? Istället för utstuderat och stiliserat asiatiskt ultravåld så får vi kramgoa psykfall och extrem pastellfärgsscenografi. Det ska hur som helst bli intressant att se hur Chan-Wook Park tacklar romantisk komedi.

Vad tror och tycker ni?

Tidigare på Bloggywodd om I’m A Cyborg But That’s OK

5 reaktion på “Trailertips: I’m A Cyborg, But That’s OK

  1. Nej, det är en Sydkoreansk romantisk komedi om en flicka som tror att hon är en robot och en pojke som tror att han stjäla andra människors kvalitéer/färdigheter. =)

  2. Theo:
    Man blir ju helt galen, det står ju olika överallt. Men så som det står ovan rullar ju bättre ut ur munnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>