Connery öppnar dörren för Indy 4

Indy

Den beryktade fjärde filmen i serien kring Indiana Jones har varit på och av ett flertalet ggr de senaste åren. Det senaste är att den är på och Sean Connery kan tänka sig att reprisera sin roll som Indianas far, Professor Henry Jones, trots att han har pensionerat sig.

Till Scotland on Sunday sade Connery följande:

The new Indiana Jones film is due to shoot this summer, and after being approached by Lucas, Connery admits he is seriously considering it.

Asked directly if he thought he would be back in front of the cameras this summer as Dr Jones, he answered: ”Perhaps.”

Choosing his words carefully, Connery then added: ”At the moment there’s nothing decided. I haven’t got the script. Everything depends on the script.”

I verkligenheten är det enbart 12 år mellan Harrison Ford (65 år) och Sean Connery (77år). Manusförfattaren kan nog klämma in några generationer Jonesar till i den fjärde filmen om de skulle vilja.

Tidigare: Connery gör comeback i Indiana Jones, Spielberg om Indy 4

En reaktion på “Connery öppnar dörren för Indy 4

  1. Jag har väntat och längtat så länge efter det här. Jag har fortfarande svårt att tro det, eller, jag tror det när jag ser det. I 15 år har jag väntat på den här uppföljaren. 15 år! Jag kan inte ens fatta att det är så länge.
    Jag vill och vill men frågan är om man vågar närma sig den när den verkligen är färdig? Kan den över huvud taget leva upp till förväntingarna som byggts upp under en så pass lång tid?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>