7 reaktion på “Nya bilder från Transformers

 1. Jag loggade in för att skriva om det här, men tänkte ladda upp bilden med Megan Fox urringning istället. Kanske lämpligt att du hann före :)

  Men var är bilderna på robotarna ”in action”? Vill de hålla på dem för att inte nöta ut dem eller ser de helt enkelt inte tillräckligt bra ut?

 2. ”Transformers: Energon” och ”Transformers: Cybertron” sög som in i helvetet!

  Ingen kan slå den orginella serien. Man får hoppas att filmen följer i samma anda som den gamla serien.

  Men eftersom det är Michael Bay så ser det lite mörk ut, vi får se.

 3. Jag tycker att der ser ljust ut. Jag har ett hata/älska-förhållande med Michael Bays filmer. Och den här ser ut att vara han bästa.

 4. ”Ingen kan slå den orginella serien”, haha. Den må ha massvis med bra saker, men som real live action skulle det aldrig hålla, och vilken förståndig människa som helst ska kunna inse det. Den första serien var just en tecknad serie med mängder av idéer och karaktärer som aldrig skulle fungera i en modern 2007-film, vilket är så lättförståeligt.

  Det här kommer bli en hejdundrande film med en modern och realistisk version av Transformers i fokus. Michael Bay är grymt skicklig på att göra action, och det passar dessa robotar alldeles utmärkt.

 5. jag älskar transformers men optimus är inte så stark jag tycker att jetfire ska vara ledare men jag har sätt transformers 2 och nu vill jag att optimus ska vra ledare!!!!! men trnsformers 2 var bäst!!!! när optimus prime nästan dog för evighet!!!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>