The ‘snubbees’ – De som blev bestulna på sina nomineringar

rockybalbo1.jpg
Sly spred sina bets (författare, regissör, skådis) men ändå ingen nominering..

I Hollywood har det snackats mycket om Oscar-bloggarna i vinter. En av de mest inflytelserika av dessa – LA Times Tom O’Neil – visade sig nu vara helt fel ute som fanbärare för Dreamgirls chanser till bästa film.

I en reaktion mot Oscar-nomineringarna har han därför satt samman en lista med de som enligt honom blev bestulna på nomineringar (”snubbed”). Givetvis toppas listan av Dreamgirls, men United 93 och Little Children är också noterbart saknade för bästa film, Almodovar för bästa regissör.

Och Rocky ..förlåt, Sylvester Stallone, han var inte ens nära någon nominering. Det är tacken för att man till slut går och gör en kvalitativ film igen..

Who Oscar Snubbed : Dreamgirls.. (The Envelope.com)

3 reaktion på “The ‘snubbees’ – De som blev bestulna på sina nomineringar

  1. Kan hålla med, nu när Sly äntligen gör en vettig och bra film borde den nog fått någon nominering, Jag gillade verkligen filmen. Dreamgirls har jag ingen aning om sådär kan jag inte uttala mig om, det jag har hört har dock varit väldigt blandade recensioner kring den.

  2. Den sjätte i ”Rocky”-serien var bara typ en upprepning från den första filmen, fast lite mer deppigare.

    Det ända som var nytt var att de birolls karaktärerna som man hade glömt från första filmen finns nu med här.

    Slagsmålen var ingen vidare heller. Sly skulle ha haft Dolph Lundgren tillbaks eller låtit Mike Tyson slåss mot honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>