Trailertips: 1408

Nu har trailern till Mikael Håfströms nästa film 1408 dykt upp på nätet. Filmen är baserad på en novell av Stephen King och har John Cusack och Samuel L. Jackson i huvudrollerna.

Jag tycker att det ser riktigt spännande ut faktiskt. Kanske ingen komplicerad rulle men förmodligen en läskig och underhållande film för mörka hemmakvällar.

Kolla in trailern här och kom gärna med kommentarer.

5 reaktion på “Trailertips: 1408

  1. ”Directed by Michael Hoffstroem”. Jag gillade verkligen trailern. ?r inte så mycket för denna typ av filmer, mycket beror på min alldeles för livliga fantasi som lätt går på overdrive när man ensam och det är mörkt.

    Men detta är något jag verkligen kommer att se, mycket för att Cusack är en personlig favorit och lite för att det är Håfström som regisserar. Kul med en svensk regissör over there…

  2. Jag ve tinte om det kommer vara så läskigt med det ser ju ut som att det kommer vara rätt många ‘lekar’ med oss tittare.
    Andra hälften av trailern var mest intressant, när allting flippar ur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>