GIFF: Recension av Sleeping dogs lie

bloggywoodfilmfestival.jpgsleeping_dogs_liemindre.jpgför dumt”. Att tilläggas så är jag inte särskilt pryd…Jag tror bara inte att det är en vanlig företeelse: att ge sin hund behandling som pojkvännen bara får när han gjort något extra snällt. Sleeping dogs lie sätter dock inga djupare spår i mig. Jag kommer förmodligen ha glömt av den nästa vecka- men det var trevligt så länge det varade!

Sleeping dogs lie är regisserad av Bobcat Goldthwait som också gjort Stay. I unga dar sågs han som en av aspiranterna i Polisskolanfilmerna. Ser fram emot mer från honom!

Betyg 3 av 6

3 reaktion på “GIFF: Recension av Sleeping dogs lie

  1. Fy fan va sjukt! Jävla störd karaktär! Ja, det finns en massa störda karaktärer, men det här tar priset!

    Man får ju hoppas att man inte visar scenen där hon faktiskt suger av sin hund.

    Jaha, så det är det Bobcat Goldthwait håller på med nu för tiden. Skulle gärna vilja se en av hans tidigare verk. Se om han passar som regissör.

  2. Djursex verkar ligga i tiden. Kommer ju nån dokumentär som heter Zoo om folk som försöker rättfärdiga sina sexuella upplevelser med djur med att ‘de älskar djur mer än vad vi gör’. Annars så har vi ju en av fjolårets favoriter, Clerks 2. En mer smaklös men ändå känslosam och fin kärleksscen får man leta efter. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>