GIFF: Recension av Ghost of Valentine

bloggywoodfilmfestival.jpgghostofvalentinemindre.jpg

Jag har stirrat på promo-bilden ett antal gånger för att jag tycker den är så vacker. Jag önskar jag kunde säga detsamma om upplevelsen…Allt jag ville var att se en bra asiatisk skräckfilm. O så svårt det visade sig vara.

Ta en ganska ??vanlig?? asiatisk skräckfilm och ta bort de klassiska otäckingarna, släng in två fåniga vaktmästare som gör slapstick-liknande handlingar likt helan och halvan, låt också den ena påminna om en transvestit med identitetskris – då får du Ghost of Valentine. Katalogen utlovade svävande huvuden med inälvor och annat spöklikt, och det fick vi väl lite granna av, men inte särskilt imponerande. Denna film är inte sevärd vid midnatt när man redan har sömnbrist ;), resultatet blev att jag ??vilade?? mina ögon lite och lyssnade på thailändska en stund. Ett par gånger var det nästan otäckt. Jag är ledsen, denna film var föga engagerande. Kanske hade jag uppskattat den mer i ett vaket tillstånd.

~ Otillräcklig information för betygsättning ~

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>