Trailertips: Black Snake Moan

blacksnake2.jpg

Efter att han för två år sedan gjort succé med Hustle & Flow var Craig Brewers nya film naturligtvis en av de stora begivenheterna på Sundancefestivalen häromveckan.

Black Snake Moan är gjord i överdriven kioskroman-stil likt ”Pulp Fiction” och utspelar sig på landsbygden i den amerikanska södern. Samuel Jackson spelar bluesgitarristen Lazarus, som på grusvägen utanför sitt hus hittar unga Rae avsvimmad i bara underkläderna.

Rae, spelad av Christina Ricci, ser ut att ha levt hårt och hamnat i fel sällskap. För att kunna bota henne från hennes dåliga beteende kedjar den starkt gudstroende Lazarus fast henne vid ett stort element. Vilket förstås inte är det bästa man kan göra som svart man i den amerikanska södern..

De fåtalet recensioner som kommit ut från Sundance har varit klart positiva och denna nya trailer är helt klart bra nog för att hålla intresset uppe. Svensk premiär blir det 8 juni.

Se trailern på Apple.com (Quicktime)

5 reaktion på “Trailertips: Black Snake Moan

  1. Jag har läst om den här filmen och sett en poster på den här filmen, och den verkar va intressant.

    Jag måste erkänna att när jag såg bilden till den här artikeln för första gången så svor jag på att det var Danny Glover, men jag hade fel.

  2. Pingback: Summering av Sundancefestivalen på Bloggywood - En blogg om film.

  3. Pingback: Summering av Sundancefestivalen på Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>