Jackie Chan i Street Fighter

En av individerna på themovieblog har letat fram ett riktigt guldklimpsklipp på youtube. Filmen det är taget ifrån heter City Hunter och är en gammal actionkomedi från 1993. Tv-spelsnördar och martial artsdiggare kan äntligen gå samman och enas om att det var så här Street Fighter som kom året därpå skulle ha sett ut. För alla oss som har spelat sönder våra tummar på grund av Street Fighter 2 så framkallar det här klippet en liten tår av glädje och nostalgi.
Se, skratta och njut.

5 reaktion på “Jackie Chan i Street Fighter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>