De Laurentiis har Hannibalregissören i Barbarellasiktet

Barbarella
Vem ska spela Barbarella? Diskussionen går het.

Förra veckan skrev Lillebror om en remake på Barbarella. Producenten Dino De Laurentiis arbetar snabbt för nu har han en regissör i sikte. Dino som förtillfället är i London för att press för den kommande Hannibal Lecter-rullen Hannibal Rising sade att Peter Webber är mannen för detta projekt. Ett projekt som Dino har beskrivit som ”Female James Bond –in outer space”.

Peter Webber känner du igen som regissör till Girl with a Pearl Earring (2003) och den tidigare nämnda Hannibal Rising. Jag har inga starka synpunkter kring Webber som regissör. Han har regisserat ett avsnitt av Six Feet Under och gjort ett antal filmer, inget av vad jag har sett. Girl with a Pearl Earring är väl det enda jag sett av honom och den har jag inte heller några starka åsikter om, negativt eller positivt.

Trailern (eller ska jag säga teaser) till Hannibal Rising imponerar inte alls, och Gaspard ”han med den konstiga smilgropen i kinden i en av huvudrollerna i Un long dimanche de fiançailles, en film som var jättebra och han i den, men nu börjar detta mellannamn bli lite löjligt långt” Ulliel har inte någonstans någon likhet med Anthony Hopkins. Eller är det när han börjar äta människor som han lägger på sig lite och får ett rundare ansikte?

Via Variety

2 reaktion på “De Laurentiis har Hannibalregissören i Barbarellasiktet

  1. ulliel försökte inte heller vara hopkins. jag tycker han levererade på ett bra sätt, han var iskall och trovärdig. även om själva filmen var rätt dålig, kan man ju skylla på regissören eller manuset.
    den skådespelare jag har att klaga på är gong li. hon var platt som fan och hade en sådan ”jag lider så mycket” blick hela jävla tiden, men även då kan man ju också skylla en del på manuset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>