Adrian Brody i Brick-Rians nästa film

Adrien Brody

2005 gjorde Rian Johnson spelfilmdebut med sin high-school-noir-film Brick, en intressant och annorlunda film med schysst skådespeleri från Joseph Gordon-Levitt och Lukas Haas. Brick kunde du se som överraskningsfilmen (fast det kunde du ju inte veta innan) på Stockholm filmfestival nu i höstas, det var där jag såg den. Den finns även att köpa på dvd via tex Ginza.

Nu är det många som ser fram emot Rian Johnsons nästa projekt The Brothers Bloom. Ett projekt som innehåller Rachel Weisz, Adrian Brody och Rinko Kikuchi (oscarsnominerad för sin roll i Babel) och handlar om två bröder som är förtjusta i bedrägeri. Cinematical har lite om detta och även Hollywood.com.

En reaktion på “Adrian Brody i Brick-Rians nästa film

  1. Hah coolt! Brick var förvånandsvärt bra så det är skoj att se att Rian har fått möjlighet att jobba med Brody och Weisz. Ska bli spännande att se vad han hittar på med en större budget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>