Ghostbusters 3 på G

ghostbustersdone.jpg
Who ya gonna call?

Rykten om en 3:e Ghostbusters-film har florerat i filmvärlden ett par år nu utan någon riktig utveckling. Men nu verkar projektet, som haft namnet Hellbent: Ghostbusters Go To Hell, vara i rullning. Bill Murray ska ha skrivit på för att återigen spela Peter Venkman, eller, rösten till Peter Venkman. Ja, rösten. Filmen ska tydligen vara helt dataanimerad. Det nämns dock inget om att Harold Ramis, Ernie Hudson eller Ivan Reitman kommer att medverka. Dan Akroyd yppade nyheten under en intervju med en radistation och sade bland annat det här:

We go to the hell side of Manhattan, downtown, Foley Square. It’s all where the cops are — they are all blue minotaurs. Central Park is this huge peat mine with green demons there, surrounded by black onyx thousand-foot high apartment buildings with classic red devils, very wealthy. We go and visit a Donald Trump-like character who is Mr. Sifler. Luke Sifler. Lu-cifer. So we meet the devil in it. Now, it won’t happen as a live-action, because Billy will not come on in the live-action stage anymore for it, but he will voice his part and we’re looking to do it as a CGI-animated project. It lives. It lives today. Last year it didn’t. This year it lives. With CGI animation and the way these cartoons are done, we can do everything I ever wrote in that script for much less money.

Hur mycket jag än gillade de två första filmerna så vet jag inte hur sugen jag är på ännu en uppföljare. Vad säger ni, verkar det vara något att hänga i granen? Jag är skeptisk…

Via themovieblog och iwatchstuff

Edit: Här har Helena skrivit om det här redan i somras. Det missade jag totalt.

2 reaktion på “Ghostbusters 3 på G

  1. Nja, jag tror inte det. Men det är sant som Helena säger, det sägs att Ben Stiller är den nya killen i gänget.

    Här är en fråga: Rick Moranis ( ?lskling, jag krympte barnen, Det våras för rymden ) som var med i de två Ghostbusters-filmerna har inte gjort ett enda framträdande sen 1999, varför?

    Vem vet, han kan ju komma tillbaka genom att regissera nån film. Det gjorde ju Emilio Estevez och Bobcat Goldthwait.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>