Fox fixar rättigheter till Rolling Stones

20th Century Fox har skaffat sig distributionsrättigheterna för Martin Scorseses dokumentär om The Rolling Stones för Australien, Storbrittanien och Nya Zealand. Sedan tidigare har Paramount rättigheterna för filmen i staterna.

Scorsese befinner sig förnärvarande i post-production med projektet och premiären planeras till ett sent 2007-datum. Filmen kommer att innehålla nyligen filmat innehåll från konsterter i Beacon Theatre men även gammalt (historiskt kan man nästan säga).

Jag är ett stor fan av Scorseses tidigare musikdokumentär The Last Waltz kring The Bands sista konsert och även en flitig lyssnare av Stones. Så detta är något jag sannerligen ser fram emot. Pepp pepp!

Avdelning: Hårresande bra – The Band med The Weight från filmen The Last Waltz.

En reaktion på “Fox fixar rättigheter till Rolling Stones

  1. Lustigt sammanträffande. Inhandlade faktiskt The Last Waltz igår -efter en tid på önskelistan- lite spontant då jag hittade den till lagom pris på lokala musikhandeln, och såg filmen/ konstverket tidigare idag. Kan ju säga att jag inte ångrar mitt köp :-) Fantastiskt framförda låtar av ett fantastiskt band (sprang direkt till datorn för att sätta en femma på filmtipset efteråt) och Scorseses arbete är inte fy skam. Blir Stones-dokumentären hälften så bra så är den helt klart sevärd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>