The Departed blir en trilogi

Wahlberg
Nedan citat är taget exakt från ovan scen.

Det är ingen omöjlighet att Martin Scorseses The Departed blir en trilogi. Mycket tack vare The Departeds framgångar i biokassorna och bland oscarsnomineringarna. Sedan hjälper det ju inte att orginalet Infernal Affairs är en del av tre filmer. Eftersom jag hade så fantastiskt kul framför den stora duken när jag såg The Departed så tänker jag inte, vid en eventuell trilogi från Scorsese (vem ska annars göra det? Brett Ratner? Pfft), se orginalfilmerna denna gång heller förrän jag sett Scorseses. Inte för att förringa orginalen, verkligen inte, jag gillade bara känslan när jag gick ut från visningen efter The Departed.

Nu skriver jag som om allting är klappat och klart. Vilket det sannerligen inte är. Anledningen till detta inlägg är att Mark ”Marky Mark” Wahlberg har uttalat sig om en eventuell fortsättning:

”They’re talking about bringing in De Niro to play a senator or a congressman….You know, the corruption obviously going deeper and higher up the ranks — reaching up the political chain. So it’ll be fun. And if it’s a success, they’re gonna do a prequel and bring everyone back….make it a trilogy”

5 reaktion på “The Departed blir en trilogi

  1. Jag såg Departed för några dagar sedan och var inte jätteimponerad. Visst var filmen rätt bra, skådespelarna gjorde bra ifrån sig och så, men av någon anledning känndes filmen för långsam och meninglös. Hade kunnat vara betydligt mer spännande.

  2. Har du sett Infernal Affairs? Jag upplevde inte alls filmen som långsam och satt på spänn vilket jag antar har med att jag inte sett Infernal. Har man sett den så förstår man nog lite vad som komma skall.

    Meningslös? Många filmer är det. Underhållning är de flesta filmer dock, och The Departed var underhållande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>