En lunch med Jackie Earle Haley

Jackie Earle Haley

Det är väl ingen hemlighet för dig som har läst lite här på Bloggywood att jag hyllat Jackie Earle Haleys roll som pedofilen Ronnie i (den fantastiska) Little Children. Dave Poland från The Hot Blog träffade Jackie förra veckan över en lunch och samtalet kan du se här nedan.

Detta är från den 7:e februari, kanske lite gammalt (jag stjärnade den i Google Reader förra veckan och såg den inte förrän nu), men trevlig lyssning för dig som är intresserad.

En reaktion på “En lunch med Jackie Earle Haley

  1. Så han hängde med en av tonåringarna eller barnen från ”The Patridge Family” och Christopher Knight från ”The Brady Bunch” från sin barn-stjärne tid ( Barnstjärnor bruckar alltid hänga ihop så det är ju inte så konstigt med det ).

    Han har tur som fick en comeback och en oscarsnominering, många barnstjärnor bruckar för det mesta aldrig hamna i branchen igen. Han ska va glad för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>