Sunshine-trailer och bilder

sunshine_28.jpg

?r du sugen på att se bilder från Danny Boyle (Trainspotting, 28 Dagar Senare) och Alex Garlands (The Beach) senaste film Sunshine så har IESB fått tag på ett gäng här.

Sunshine utspelar sig om femtio år och solen är på väg att dö ut och mänskligheten med den. Vårt sista hopp är ett rymdskepp med åtta män och en kvinna. De har med sig en maskin/apparat som ska blåsa nytt liv i solen. Men, är det verkligen allt?

Vill du se trailern så gör du det här.

13 reaktion på “Sunshine-trailer och bilder

 1. faktiskt inte hört om denna tidigare, åtminstone inte så att jag lagt den på minnet. Verkar ju dock som att det kan bli nåt, trailern var på nåt sätt riktigt snygg i sin hetsighet :)

 2. Jag är lite tveksam, men jag vill hemskt gärna att det ska vara bra. Den är ju som den du säger väldigt snygg. Får hoppas att innehållet är lika bra som ytan.

  Minns att jag läst om den ett par gånger, om det var i Empire, Total Film eller Hotdog minns jag inte, men de var riktigt positiva i sina besök på inspelningsplatsen. Ska se om jag kan leta fram det numret/numrena.

 3. Oj, på rak arm kan jag bara komma på en Sagan om Ringen-trailer. Men jag har sett den i flera andra trailers också.

  Jag ber om att få återkomma i ämnet.

  Eller vänta, tror den är med i en Requiem for a Dream-trailer också.

 4. Men det är ju rätt vanligt att använda en låt i flera olika trailers. De ska väl spela på vissa olika känslor och så… =)

 5. Så, nu har jag lite fakta. Originalet heter tydligen ”Lux Aeterna” och är skriven av Mozart för hans Requiem-opera. Sedan gjorde Clint Mansell en remix till Requiem for a Dream. Efter det kom en remix för Sagan om de två tornen som fick namnet Requiem for a Tower och nu har den remixremixen remixats för Sunshine-trailern.

  Så, nu tror jag att jag fått till det rätt. Har dock för mig att jag hört den i några andra trailers ändå.

  Requiem for a Dream-trailern

  Requiem for a Tower-låten

  Ladda ner Clint Mansells låt här

 6. Efter att ha läst din sammanfattning av filmen så kändes den inte så trovärdig (manuset syftar jag på). ?lskar Sci-fi genren men fick lite Armageddon vibbar *ryser *. Men Danny Boyle ska nog ro hem det. Efter att jag sett trailern så finns det inte en chans att jag missar denna film.

 7. Jari: Det är ju sci-fi, måste det vara trovärdigt? ;) Jag försöker alltid anamma en ‘tänk om’-attityd när jag ser på sci-fi, det blir så mycket lättare att leva sig in då. Men jag skulle också vara lite avvaktande mot den här rullen, men eftersom det är britter som är i farten och inte amerikanare så känns det genast mer lockande.

 8. Senast Danny Boyle och Cillian Murphy sammanstrålade blev ju resultatet riktigt bra i härliga zombie/virus/postapokalyptiska 28 dagar senare. Det blir nog bra det här!

 9. Pingback: Förhandstitt: Sunshine på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>