Sajtkram: Nyheter webben runt

Metamedium skriver om en intervju Cinematical gjorde med Jim Carrey med anledning av filmen The Number 23. Jag gillar Jim, han är högt på min lista över personer jag vill ta en öl med. I detta klipp är han inte samma crazy-kille som man oftast ser på Letterman och Leno. Ovanligt och trevligt att se honom sådan. På Apple kan du se inledningen till The Number 23.
Cinematical via Metamedium.
Javier Bardem och Penelope Cruz kommer att medverka i Woody Allens kommande film. Woody hoppar från New York till London och nu till Barcelona. Filmen har ännu inget namn och handling förtäljer inte historien.
Cinematical
Skvallerbloggaren Perez Hilton har blivit stämd av Universal över en topless-bild på Jennifer Aniston från filmen The Break-Up. Har du sett rullen så är det ofokus på vissa känsliga delar i den scenen. Bilden i fråga är tagen från orginalet, innan saker och ting gjordes suddigt i efterbehandlingen. Min fråga: om det ändå inte var meningen att visa *host* vårtgårdar i filmen. Varför tejpades de inte, eller varför användes inte någon sorts ”kroppstrumpa”?
Yahoo! Movie News
Keanu Reeves är klar för The Nightwatchmen. Filmen är baserad på en historia av James Ellroy.
The Movie Blog
Pan’s Labyrinth fick hela 12 nomineringar på Ariel Awards, Mexikos förnämsta filmgala.
Yahoo! Movie News

6 reaktion på “Sajtkram: Nyheter webben runt

  1. Jäklarn, Keanu Reeves klar för en James Ellroy-filmatisering. Det kan bli skoj. Keanu gör sig bra i stiliserade grejer.

    Daniel: Vi får ta och se The Giant hemma hos dig någon gång. James Dean plus härliga bilder av stora Texas-landskap plus Elizabeth Taylor.

    Liz Taylor var ju lite av en mörkhårig Charlize Theron: http://tinyurl.com/2256qv, http://tinyurl.com/yqpxf5.

  2. Bra val, Daniel. Det skulle jag också ha valt. James Dean är en av mina favoritskådisar, har varit en stor inspiration i mitt liv.

    Han fick mig att vilja bli en skådespelare.

  3. Pingback: 28 veckor, Mad Max 4, Woody och Scarlett och Rockys kött på Bloggywood - En blogg om film.

  4. Pingback: Woody Allen skriver kärleksbrev till staden Barcelona på Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>