Trailertips: En himla massa trailers

Yul

Jag är ganska säker på att det hela började med den där fejkade trailern för den ”romantiska komedin” The Shining. Det var i alla fall den första som jag någonsin sett. Sedan dess har man sett ett antal mashups och spoofs på trailers. Här är de bästa:

10 Things I Hate About Commandments

Neo vs. Robocop
When Harry Met Sally – Horror
The Shining – Romantic remix
Glen & Gary & Glen & Ross (Fyra Män och en Tourettes)
Lurk and Lurker
Must Love Jaws
Brokeback Top Gun
You, Me and Dupree
Brokeback to the Future
Titanic: Two The Surface

9 reaktion på “Trailertips: En himla massa trailers

  1. 10 things I hate about commandments var ju helt klart bäst. =) Sen tyckte jag att Titanic: Two the surface faktiskt kändes som att det skulle kunna bli en film :P Kul att ni samlade flera av de här klippen, hade sett några tidigare men det var kul att se dem på samma ställe så här

  2. Dan: 10 things I hate about commandments är faktiskt överlägset bäst, i mina ögon. Mycket för att det verkligen är två helt olika filmer som har mashats ihop. Har tittat på den ett 10-tal ggr bara sedan igår… :)

  3. ”10 things I hate about commandments” var jävligt snyggt gjort! Roligast var också ”Fyra män och en tourettes” och ”Must love Jaws”.

    Jag förstår varför dem gjorde ”Top Gun” så gay, men varför var dem tvunga till att göra ”Back to the future” så gay? Jag antar att budskapet i alla filmer är väl ”gay pride forever”. När man tänker efter så har det funnits många homosexuella tendenser i filmer sen tidernas begynelse.

    Ho, ho, ho. Det har inte censuren tänkt på. In your face!!!

  4. Pingback: Filmklipp i dubbel bemärkelse - The Fucking Short Version - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>