Vinnare i vår Oscarstävling!

Jetbox

Det var inte bara Martin Scorsese, Helen Mirren och Forest Whitaker som gick ifrån Oscarsgalan som vinnare. När galan väl var slut så fick även en vinnare i vår högst improviserade sista-minutentävling där man skulle tippa vinnare på galan.

Vinnare av tre stycken valfria dvd-filmer från Jetbox.se är Erik Johansson med sina 13 rätt av 17 möjliga. Grattis! Erik missade enbart på Bästa foto, Bästa kostym och Bästa redigering.

De flesta låg runt åtta till elva rätt men ingen kom upp till Eriks nivå. Det fanns även lågvattenmärken med enbart två rätt. Själv skrapade jag bara ihop sju rätt, min ursäkt är att jag tippade för mycket med hjärtat.

Vill du veta hur många rätt du fick men kommer inte ihåg vilka du tippade på? Kommentera i inlägget.

Jag skulle vilja passa på att tacka Jetbox.se som ställde upp med priser på löjligt kort varsel. Kolla gärna in Jetbox, du kan fynda tex Saw II för 39:- eller varför inte Me And You And Everyone We Know för 79:-.

Har du testat Jetbox? Säg gärna vad du tycker här bland kommentarerna.

En reaktion på “Vinnare i vår Oscarstävling!

  1. Har beställt från Jetbox vid ett tillfälle och blev ganska nöjd. Bra pris, dessutom om man köper flera filmer. Så länge man räknar med att få hyrversionen eller en begagnad version av filmen i fråga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>