Ett klipp från 300

300_new_poster.jpg

MTV har roffat åt sig ett kort klipp från Zack Snyders kommande slaktarepos 300. Helt makalöst. Se, njut och be om att tiden tills den kommer hit går fort. Peppmaskinen går på högvarv och jag är lika oregerlig som en fyraåring på julaftons morgon.

Ta dessutom en titt här intill och rösta på vilken film DU peppar mest inför det här året.

Via The Movie Blog

[tags]film, videoklipp, frank miller, zack snyder, gerard butler, 300 [/tags]

14 reaktion på “Ett klipp från 300

 1. Japp, ett lite längre, coolt, klipp finns här.

  Vet inte om du sett den än, men har funnits ett par dagar. Ser bra ut, men slutresultatet kan vara väldigt olikt förhandsvisningarna.

 2. Om någon har missat det så har filmen Biopremiär i Sverige den 4 April och är helt garanterad det häfftigaste ni kommer se på bio denna vår.

  Blodet som flyter i filmen ser verkligen tre dimentionellt ut.

 3. Jag blir lite orolig över ”kvaliteten” på blodet – ser lite väl tv-spel ut – dessutom verkar det inte fläckar marken som man kunde förvänta sig. Eller inte alls för den delen.

  Det kommer väl vara fixat tills den visas för man hoppas.

 4. Håller med dig Henrik. ?ven det inte är något man tänker på direkt, kan det upplevas som störande.

  En annan sak som har med blodet att göra är att det verkar som om de riktar det mot kameran hela tiden. Som om det skulle finnas en fläkt som gör att det riktas åt ett håll hela tiden. Därför kan man inte se blodet nå marken direkt, vilket antagligen underlättar själva effekten.

  Det finns självklart negativa saker med greenscreen, men helheten är väldigt snygg om du frågar mig.

 5. Hjälp! ?r det bara jag som INTE är sugen på denna orgie av blänkande mansbringor? Precis som Henrik var inne på så känns det mer som ett TV-spel än en film och ljudeffekterna på blodet är ju ruggigt dåliga. Trailern som jag sett tidigare känns lite pinsam också och jag misstänker att Gerard Butler gör mer skada än nytta. Nej, inget pepp härifrån.

 6. Många trailers lider ju av samma problem när det gäller effekter. När man bara ser korta sekvenser så kan saker lätt se lite halvdassiga ut. Men när man väl ser hela filmen så blir man uppslukad i den och har redan stegvis matats med effekter sen den satte igång och det brukar ju göra att man lättare köper det.
  Som när man ser nåt som är riktigt bra animerat, ser man en hel film så tänker man inte så mycket på det, men ser man bara ett kort klipp så tänker man ”shit, vad snyggt gjort”. Så det funkar ju åt båda hållen.

  Oskar: Vi kan ju inte gilla samma sak allihop. ;)
  Jag är däremot ett stort fan av Frank Millers lätt svarta och något överdrivna våldshumor. Dessutom så har jag stora förhoppningar om Zack Snyder (trots att jag bara sett Dawn Of The Dead och en halvdassig Moz-video…).

 7. Henrik och Oskar: Realism är nog inte vad de har satsat på i detta fall. Precis som Sin City så är avsikten att vara väldigt trogna ”serieformen”.

  Om tre timmar sitter Ulf och Lillebror i en biosalong och ser filmen. Jävlars faan vad sugen man är.

 8. Mm mm mm. Snart är det dags för oss dödliga att få gå på bio också. Längtar som en kalv efter di

 9. Jag kommer definitivt se filmen. Absolut. Jag menar bara att taffliga effekter kommer dra ned helheten för mig. Såg precis Zatoichi (den från 2003) och det som var bra med den vägdes ned av bland annat ”taskigt blod”.

  När man satsar så ruskigt mycket på en film måste man ju kunna få till det där bättre.

  Jag vill minnas att det var bättre gjort i Sin City – men det kanske är dags för en omtitt…

 10. Pingback: Zatôichi (2003) - sugplopp

 11. Det var ju lite TV-spel över hela klippet. Men det har ju sin charm det med. Sen kommer det ju bli helt annorlunda när man ser filmen i sin helhet. Jag vet inte om det var så bra att jag såg det här klippet nu… det är ju lite jobbigt när man längtar lite för mycket så man har svårt att tänka på annat :(

 12. men Hallå?

  Ni såg ju filmen igår sa ni. Jag är ju sååååå nyfiken på er recention. Nu har ni ju chansen att vara 3:e nätsajt att tycka till om Filmen i Sverige.

  MovieZine gav filmen 5 av 5.

 13. Oraklet: Recension kommer ikväll vettu. Vi har alla ”vanliga jobb” att sköta, och vissa med lite annorlunda jobbtider än andra. :)

  Antar att jag inte förstör något för Lillebror om jag säger att han inte blev besviken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>