Testbild av Rorschach

rorshachweb.jpg

Det har varit mycket om 300, Zack Snyder och Watchmen här på Bloggywood. Och nu ska det bli ännu mer.
AICN har en stor fin bild på Rorschach som Snyder har smugit in i den långa trailern till 300. Det är tydligen en testbild för att se om det skulle gå att göra det trovärdigt med en kille som springer runt med en vit säck över huvudet, och ja, det ser ju onekligen ut som att det går.

Här kan ni ta en titt på trailern och hitta bilden själva. 1 minut och 52 sekunder in i trailern så finns bilden där, precis efter de två kyssande, guldprydda damerna.

9 reaktion på “Testbild av Rorschach

  1. henrik: Om du pausar när räknaren är på 3:38 och drar tidsmojängen nån liten halv millimeter till vänster så borde du se den.

  2. Nu ska ju Rorschach egentligen inte ha nån simpel tygsäck över huvudet :P
    Men bortsett från det ser det riktigt bra ut! och nära originalet. Ska bli spännande att se hur det lyckas pressa in Watchmen i filmformatet

  3. Totte: Fast det har han ju, den kanske inte är simpel, men det ser fortfarande ut som en tygsäck. Däremot får du gärna informera mig om hur den är tänkt att fungera. Jag minns inte om det förklarades (eller om det gick mig över huvudet) hur det fungerade i novellen, men om du kan förklara det så skulle det hjälpa. =)

  4. Lillen: Tja om jag minns rätt så var det väl snarare nåt syntetiskt/gummiaktigt, dubbelt material med svart sörja mellan lagren som flyter omkring, åtminstone till en viss utsträckning.

    Men som sagt, så är ju detta väl mest en testbild och mitt gnäll var mest just gnäll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>