Bloggywoods Quiz #6

Vem s?¶ker vi?

Bloggywood har kommit över 10 biljetter till MörktBlåNästanSvart som har svensk biopremiär imorgon. Ulf såg filmen på Stockholms Filmfestival och hans recension hittar du här. Av betyget att dömma så gör du bäst i att ställa upp i tävlingen!

affisch_darkblue.jpgHandling: Efter att hans far drabbats av en stroke tvingades Jorge lägga sina framtidsdrömmar åt sidan för att hand om både honom och det vaktmästarjobb han själv velat fly från. Lagom till att han slutfört sina distansstudier återvänder så barndomskärleken Natalie med en eftertraktad utlandsexamen i bagaget.

Men just som Jorges egna liv ser ut att kunna börja ber hans bror om en oväntat stor tjänst. Och Jorge får det allt svårare att slå sig fri från sin tillvaros alla plikter.

Så här gör du för att vinna
Hitta den personen som vi söker i ovan bild. Den röda tråden är att hon/han har medverkat i filmer tillsammans med personerna som är på bild. Motivera sedan vilka plikter i livet som du tycker är jobbigast (trist, jag vet, men vi måste ha en motiveringsfråga med).

Fyll i dina uppgifter i nedan formulär. OBS! Fyll även i din adress i meddelandefältet så att vi kan skicka ut biljetterna. Glöm inte att motivera.

Fem vinnare vinner två biljetter var. Sista tävlingsdag är måndag 19:e mars.

Tävlingen är avslutad!

Kommentarer inaktiverade.