Trailertips: Pirates of The Carribbean: Vid världens ände

potc-varldsande.jpg

Johnny Depp, Orlando Bloom och Kiera Knightley är nu tillbaka i trailern för Pirates of The Caribbean: Vid världens ände. Klippet har finfina actionscener och lite otajmad romantik, men jag saknar Keith Richards som Jack Sparrows far? Vad hände med den alkoholstinna cameo som Richards spelade in i höstas? Håller den på att ersättas med CGI?

Hela trailern kan för övrigt postas på din egna blogg. Förutsatt att du skriver i kolumner på 600 pixlar eller mer – men vem gör det egentligen? – så kan du använda Disneys överdimensionerade, men ack så lämpligt namngivna ”Pirate Player”. Bara att klippa och klistra in html-koden och sedan kan alla dina besökare se klippet. Eller så kan du förstås leta upp trailern på YouTube och ställa in din egen pixel-bredd, men det vore ju en pirat-pirat-spelare. Och så roligt får vi säkert inte ha det.

Här finner du olika varianter av trailern!

3 reaktion på “Trailertips: Pirates of The Carribbean: Vid världens ände

  1. Benjamin: Men inte ens du har ju postat trailern! ;)

    Det är väl du och Aint It Cool News som kör den där bredden tror jag. Inget dåligt sällskap, men ni är lite ensamma ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>