Batman i Justice League?

Justice League

Tidigare i veckan berättade vi lite kort om planerna om en film kring Justice League. Då var det att uppföljaren till Superman Returns har pausats och Brandon Routh då istället skulle vara aktuell som Stålis i Justice League istället. Det nämndes även att Batman inte skulle ingå i filmen. Vilket kanske är lite fel.

IESB skriver nu att ryktet att Batman inte skulle medverka i en Justice League-film är felaktigt. En källa som IESB pratat med säger att om det blir en Justice League-film så kommer Batman defintivt att dyka upp.

Intressant att nämna också är att i Christian Bales ”Batmankontrakt” så står det att han är kontrakterad till tre filmer som Batman, varav en av filmerna är en eventuell ensamble-film. Host. Justice League är alltså en möjlighet.

Själv så diggade jag verkligen Christopher Nolans Batman Begins och ser fram emot The Dark Knight. ?r så jäkla sugen på att få se mera av Nolans vision av Batmanuniversumet och jag undrar då inte om en tredje ensamblefilm ”fuckar upp” Nolans eventuella Batmantrilogi. Får jag välja så ser jag gärna att Nolan får göra de tre filmerna som Bale är kontrakterad till, och sedan får vi en Justice League.

Och vem ska regissera Justice League? IESBs önskemål är Zack Snyder. Vilket är ditt?

11 reaktion på “Batman i Justice League?

 1. Det hade varit lite coolt om David Fincher regisserade, men jag vet inte, Justice League ska kanske inte vara mörkt och dystert? hehe

 2. Bale som Den Mörke Riddaren? Inte helt glockenspiel om jag får bestämma. Iallafall inte med Frank Millers Dark Knight i tankarna. Han skall vara gammal, sliten och hård som flinta. Tänk t ex Ed Harris, hur jävla fränt vore inte det. Vänta lite, det är ju briljant! Ju mer jag tänker på det desto mer perfekt framstår det. Säg någon bättre då! Nej just det för du kan inte.

 3. Maela: Ed Harris är ett alldeles utmärkt val när det gäller Batman om man gått efter Frank Millers The Dark Knight Returns. Uppföljaren till Batman Begins, med namnet The Dark Knight, bygger dock inte på Frankans förlaga. Den får vi nog vänta lite på.

 4. Tim Burton har fått sin chans med Batman… Han får hellre göra sina barnvänliga goth-fantasier. Donner har för länge sen passerat sitt bäst-före-datum. Däremot vore det kul att se Fincher regissera en superhjälterulle.

 5. Bara jag som kan tänka mig låta X-Mens Bryan Singer regissera? Det var först när Brett Ratner kom in som det blev pannkaka av serien. Singer har erfarenhet och kan sitt handverk inom genren.

 6. Apropå Frank Miller´s Batman-dark Knight, så hade min lärare några förslag om vilka andra som kunde göra huvudrollen.

  Sean Connery eller Michael Ironside.

  Men Ed Harris funkar också.

 7. Ed Harris är för kort och skulle nog bara snava på manteln. Tänkte aldrig att Bale var helt given som Batman, men tycker han var fullt godkänd och att Nolan gjorde ett suveränt jobb med undantag för att sätta Cillian Murphy som Dr. Jonathan Crane (Murphy var helt enkelt lite för ung i rollen som nutty professor och kändes mer pojkaktig än övertygande). Vid en eventuell ensemblefilm ser jag hellre en filmatisering av ”Dark Night Returns” än av ”Justice League”, även om den senare förmodligen skulle bjuda på en hel del fräna specialeffekter. Fincher borde verkligen överväga ”Dark Night Returns”. Han är ju klippt och skuren för uppdraget! ”Justice League” borde göras av bröderna Wachowski

 8. Tänk er Clintan för 10 år sedan uppbiffad som satan för rollen som den bittra batman i The Dark Knight Returns och tänk er sedan Quentin Tarantino som regissör, Det kanske verkar trist men jag kan verkligen tänka mig ett helt underbart samarbete mellan Frank Miller o QT och då speciellt med tanke på QTs ohämmade stil, det kan bara bli bra… synd då att Clintan inte e 19 år yngre. Men Rutger Hauer kanske inte skulle vara så dum, ni såg ju ändå vad dagens teknik kan göra i Sin City så man förändrade mickey rourke en hel del.

 9. Har nyss sett ”Pollock” och Ed Harris var jättebra i titelrollen. Hans agering var bättre än hans regi.

  Han skulle definitivt passa som den åldrande Batman i ”Dark Knight returns”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>